• Akció
  • Új
Régi Kínai Kézműves Zománcozott YiXing Zi Sha Agyag (kék kő) Teáskanna ,hal & Lotus,mark,Ingyenes szállítás
zoom_in

Régi Kínai Kézműves Zománcozott YiXing Zi Sha Agyag (kék kő) Teáskanna ,hal & Lotus,mark,Ingyenes szállítás

HUF 21254.00 25920.00

Összeg
check Tova elérhető


A több ezer éves gyakorlattal, úgy találták, a Zi Sha kancsó teát, időtlen lágy íz, gyümölcslé, tea képesek elnyelni, mint megszépült, a hosszabb, a bubble tea íze, annál jobb. Így a teáskanna is jött létre, hogy Teáskanna mestere, mesterek, a mesterek, a történelem fog jönni, hogy az előtérben egy-egy, a neveket, a teljesítmény bukik összefonódik a Teáskanna. Teáskanna az aukciós piac bullish, van egy gyűjtemény az "antik", egy fazék híres művek mesterek gyakran nehéz megtalálni.
Yixing teáskanna, kezdődött a Ming-Dinasztia Masanori év. Yixing kanna egy műalkotás, a gyönyörű forma, szín, eredeti. Másrészt, az igazi
Kellékek, kínai Csing-dinasztia, a rise együtt a porcelán, Yixing lila homok művészet alakult ki ugrásszerűen.
Mint a Yixing teáskanna különleges anyag, amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik : 1. Teát anélkül, hogy elveszítené az íz, szín, íz, s Yun, hogy a tea egyre több alkoholt Yufang Csin. 2 lila használja a hosszabb, a test több fényt, ez azért van, mert a tea a főzési folyamat maga fel tudja nevelni a füvet. 3 lila homok akut degeneráció a hideg-meleg, jó, hogy nem tud a tűz, akkor nem használható a mikrohullámú tört. 4 hő lassan, a szigetelés, a használata az útmutató segíteni, anélkül, hogy meleged van. 5 zöld szervezet képes felvenni, a tea, a tea, a teáskanna túl gyakran meredek, esetenként tartani tea, illatos tea, a víz ott van. 6. Teáskanna sár, sör, tea színű, gyakran kapcsolódó buborék fekete tea egy teáskanna által vöröses-barna, vöröses-barna, gyakran forró zöld teát, a homokot az edény, amelyet a vörös-barna barna. Pot színes, változatos, érdekes. 7. Yixing jó plaszticitás, a tüzelést a kemencébe nem könnyű deformáció, ezért a fröccsöntés lehet szabad, hogy a különböző formák, a lila homok virág áru -, izom -, mintát, formát lehet önálló 8 egyedi légáteresztő teljesítmény. Az edények lélegző, vízálló rendszer, ültetése, virágok, fák, könnyen éli túl, nem könnyű megrohadni. Amellett, hogy légáteresztő teljesítmény, könnyű használni a tea íze, de Geye nem avas.

A téma:
Mascot
Márka Név:
edmoogrel
Anyag:
Lila Agyag
Regionális Funkció:
Kína
Érték:
Nagyon jó gyűjteni érték
Származási hely:
Kína (Kontinens)

A kategória legjobb ajánlatai..