• Akció
  • Új
Szentjánosbogarak Trükk - a legjobb trükk a gyermek, közeli varázslat,
zoom_in

Szentjánosbogarak Trükk - a legjobb trükk a gyermek, közeli varázslat,

HUF 2816.00 3237.30

Összeg
check Tova elérhető


Szentjánosbogarak Trükk
Most már képes lesz arra, hogy a lite-az ujjait, hogy minden helyet, akkor kell (A pólót, egy könyv, egy báb,..).
Segítségével több Trükkök ön képes lesz arra, hogy a formák, fények, mint egy szív, vagy egy galamb. Egy másik csodálatos ötlet, hogy végre egy mátrix lámpák, 7 trükkök állítsa le az inged.
Az elektronikus trükk lesz fény, vagy a villanyt, amikor rátette a kezét előtte.
Könnyű, nagyon könnyű beállítani, a forradalom fények varázslat!
Könnyen használható
Gyors beállítása
Fény önműködő, amikor egy mágnes közelében a trükk
Magas minőség
Piros fény
Vegye figyelembe, hogy az elektromágneses rendszer van szüksége, hogy a munka egy kis mágnes, ami most kaptuk (mint egy Kerek Mágnes, 12 mm x 1,5 mm). Lehet persze, hogy megvásárolja ezeket a mágneseket a kedvenc bolt. Tudod is használ egy PK gyűrű. Egy nagy mellett a D'lite rutin (D'lite nem tartozék).
Demo :
Kérjük, olvassa el az Alábbi fontos :
Szállítás :
Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat. (A legtöbb elem a szállítás ingyenes, nem kell fizetni a szállítási díjat a ilyen). Meg fogjuk küldeni a tételeket, 2 napon belül, ha a kifizetés megtörtént. Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást. A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Fizetés :
Elfogadjuk, hogy bármely fizetési akarsz, akkor lépjen kapcsolatba velünk először, amikor te akarod használni, más fizetési.
Visszatér :
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
1. Mi visszatérítjük önnek vissza, ha a tételek 3 napon belül a számla tételek bármely okból anélkül, hogy kárt vagy elveszett. S a vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
2. Minden trükk küld ki fogja vizsgálni munkát egyenként, így ha bármilyen probléma, kérjük, adja meg minket igazolások (fénykép vagy videó), miután a kritikát küld új trükk az ön számára. (a legtöbb idő nem trükk probléma, hogy a vevő nem tudja, hogyan kell játszani)
Visszajelzés & Viták :
1. A tételek kapott bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, első, majd slove neked, ne nyisd ki vita.
2. A becsületes, valamint közvetlen visszajelzés, valamint a nézettség nagyon fontos nekünk! Ez azt mutatja, hogy becsületes, segítőkész vagyunk, s ez segít létrehozni a megfelelő rangsor itt Alibaba.
3. Mi kerül a panaszok, valamint a viták nagyon komolyan vesszük, minden cselekvés az ésszerűség határain belül megoldani a panasz, mielőtt közzé a visszajelzést.

Típus:
Papír
Korosztály:
Felnőttek
A nemek közötti:
Unisex
Jellemzők:
Tanulni,Könnyű,Kezdő,Profi,Varázslók,Utcán,Színpadon
Anyag:
Papír
Teljesítmény Formában:
Színpadi Varázslat
Származási hely:
Sanghaj, Kína (Kontinens)

A kategória legjobb ajánlatai..