• Új
Réslámpa Retina Lencse 90D
zoom_in

Réslámpa Retina Lencse 90D

HUF 53730.00

Összeg
check Tova elérhető


Réslámpa Retina Lencse 90 D
GYIK : Nyilatkozat : Mi lesz teljes teszt minden terméket előtt küldjük ki. Használja a legjobb csomagolóanyagok biztosítják, hogy a számlát az áru jó állapotban van. Ha pecsétet már feltörték, vagy illetéktelenül távolítani, vagy a csomag törött; kérem, nyissa ki a csomagot, hogy ellenőrizze a belső tartalom a jelenléte a szállítás az emberek. Elutasítja szállítmányt, ha az árukat az elveszett vagy elromlott. A posta, kérjük ellenőrizni kell súlya ellen, a tömeg adatokat a csomag; általában írunk igazi súlyt a csomag. Elutasítja a csomagot, ha a tömeg nyilvánvalóan különbséget. Vagy kérdezze meg posta, hogy a TÖRVÉNY. Bejelentkezés után számlát, nyisd ki a dobozt, hogy ellenőrizze a belső tartalom előtt post emberek, kérdezze meg post emberek, hogy bizonyítékot, ha a tartalom a különbség, vagy törött. Fizetés
Lehet, hogy fizetés bankkártyával vatera piacterén Letéti.
Amikor a fizetés használata Letéti, a pénz letétbe biztonságosan a fiókjában. A pénz csak megjelent, hogy minket után erősítse meg a szállítás.
Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármikor, ha bármilyen probléma van a kifizetés. Szállítás
Kérjük, adja meg pontos szállítási cím, irányítószám.
Vámok, ügynöki díjak, talán lehetséges, hogy az egyes országokban. Annak érdekében, hogy megkapja az árut a kifizető az alacsonyabb adókat, akkor kijelentem, hogy az áruk, mint a "Minta" az alacsonyabb érték. Ha bármilyen különleges követelmény, kérlek, mondd meg, amikor parancsot.
Minden Feszültség illeszkedik a vevő ország standard, kivéve, ha különleges kérése. Garancia :
Mi alkatrészek minden elem belül a jótállási idő, ha a tétel hirtelen nem működik, először is meg kell adnia fotók, videó velünk, hogy ellenőrizze, mi a problémád a projektor, akkor adunk egy megoldás 3 munkanapon belül, ígérem 100% - ban ingyenes megoldani a problémákat. A legtöbb alkalommal, amikor nem kell, küldd vissza a projektor javítás, küldünk alkatrészek, valamint videót küldeni, hogy megtanuld, hogyan kell megjavítani. Ha nem tudja megjavítani, mi fog változni, új egyet, majd töltse fel az összes költség.
Szolgáltatás :
Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, fel a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van arról, hogy fizetési termék részletek. Köszönjük a vásárlást Boldog Vásárolni.

Használat:
Optikai
Forma:
Aszférikus
Szerkezet:
Plano-domború
Modell Száma:
90D
Anyag:
Üveg
Név:
Réslámpa Retina Lencse 90D
Nagyítás:
0.76 X
Statikus FOV:
74.2 D
hatótávolság :
7mm
Tiszta Rekesz:
21mm
dimenzió:
27mm x 13
szín:
Fekete
Gyújtótávolság:
90D

A kategória legjobb ajánlatai..