• Akció
  • Új
Hímzés, a rózsaszínű Gyémánt mozaik Diy gyémánt Vallásos festményeket a számok Fali dekoráció képek kézimunka Kézműves Y503
zoom_in

Hímzés, a rózsaszínű Gyémánt mozaik Diy gyémánt Vallásos festményeket a számok Fali dekoráció képek kézimunka

HUF 1453.00 1728.00

Összeg
check Tova elérhető


DIY gyémánt festmény jellemző
1. Ragasztás kell laposan a szép, nem a repedések.
Hímzés, a rózsaszínű Gyémánt mozaik Diy gyémánt Vallásos festményeket a számok Fali dekoráció képek kézimunka Kézműves Y503
Kedves, figyelem! Eladtuk a gyémánt festmények félkész termék nem tartalmazza a keret! Mindannyian gyémánt festmény a csomag, akkor adja meg a szükséges eszköz. A gyanta, gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési. nem egy minőségi probléma).
Gyémánt festés : 5-Magas viszkozitású, valamint Elég Gyémánt
1* használjuk kétoldalas ragasztó viszkozitás, nem könnyű őszi gyémánt
2* Magas minőségű, fényes, négyzet, rombusz,soha nem fakulnak
Most , akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy a legjobb szolgáltatást, valamint a tökéletes termék!
Eladtuk a gyémánt festmény anyag a gyanta, az egész mozaik minták fúrt ki a gyanta, gyémánt, bázis térkép öntapadós fotópapír. (Példa : a termék nem ugyanaz a kép, nem tudom képzelni, a tökéletes termék méret nem látja, hibás, stb. DIY termelési tapasztalatok értelme a teljesítmény, képesség, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak. Elég a gyanta, gyémánt. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabb.
DIY Gyémánt festmény termelési lépések
1.Humanization szín visszaszerzési hadművelet kényelmesebb. DIY festmény gyémánt tökéletes adni, hogy barátai, szerettei kifejezni jó kívánja megosztani.
Gyémánt festés : 3-Ingyenes Felszerelése
A következő ingyenes, amíg csak lehet a gond
Gyémánt festés : 4-Termelési lépések
Könnyen megtanulható,Alkalmas minden korosztály számára!
Ez a kész működik ,nézd,ez nagyon szép ,nem? Csak azt hittem, hogy ez a vége ,olyan boldog!
A dekoráció a szobában, vagy handsel, hogy barátok is egy jó választás. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (az étterem nem nyújt keretet). DIY gyémánt rajzoljon egy embert minden korban lehet tenni, mivel, beleértve a gyerek, a család tagjai, így a család több meleg. Ez a kész képet referencia. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt. Rajz kell tartani a tiszta, Ellenkező esetben a ragasztó erő befolyásolja. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos. Ez kell, hogy legyen kész magad,barátom. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett. A termelési folyamat egyszerű létrehozhat egy rövid időre, hogy teljes. Termék méretek jelezte, a termék leírása a gyanta gyakorlat a szakmai gyári tömegtermelés, hanem a kis, ott elkerülhetetlen, hogy hibás gyakorlat, Köszönöm a megértést! Gyanta, gyémánt lesz több, több, mint 30% - kal kevesebb, fúrás jelenség általában nem jelenik meg, kérem, legyen nyugodt vásárlás. HD vászon rajzok,a BÁZIS. Ha nem tudod, hogy milyen színű használni, lásd a színtáblát. Tekintse meg a gyanta, gyémánt színű, elrendezni, hogy a kódolás. a termék kaptunk, nem fejeztem be. Referencia, mielőtt a művelet lépéseit. (beleértve a rajzok, színes táblázat)
3. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.

Méret:
20x25cm, 25X30CM, 30X40CM, 40X50CM
Keret:
No
Mintázat Típusa:
Portré
Stílus:
Modern
Formában:
három-dimenziós
Anyag:
Akril
Használat:
Festmények
Beillesztés Terület:
Teljes
Gyémánt alakja:
Tér
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Külső Csomagolás:
papírzacskó
Színek száma:
20-60
Prodect:
Klasszikus A Hölgy áldás

A kategória legjobb ajánlatai..