• Akció
  • Új
Tengerparti Világítótorony 50x40 Cross Stitch Diy Gyémánt Festmény Strassz Hímzés Műgyanta Meghatározott Vászon Kézműves Kézműves Mozaik
zoom_in

Tengerparti Világítótorony 50x40 Cross Stitch Diy Gyémánt Festmény Strassz Hímzés Műgyanta Meghatározott Vászon

HUF 3685.00 5670.00

Összeg
check Tova elérhető

Összeállítva a gyanta, gyémánt mintát kell venni a ponton belül a vágott sort, majd vágja darabokra, hogy biztosítsa a teljes hatás. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (az étterem nem nyújt keretet). Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.Kedves, figyelem! Eladtuk a gyémánt festmények félkész termék nem tartalmazza a keret!
Eladtuk a gyémánt festmény anyag a gyanta, az egész mozaik minták fúrt ki a gyanta, gyémánt, bázis térkép öntapadós fotópapír. Termék méretek jelezte, a termék leírása a gyanta gyakorlat a szakmai gyári tömegtermelés, hanem a kis, ott elkerülhetetlen, hogy hibás gyakorlat, Köszönöm a megértést! Gyanta, gyémánt lesz több, több, mint 30% - kal kevesebb, fúrás jelenség általában nem jelenik meg, kérem, legyen nyugodt vásárlás. Rajz kell tartani a tiszta, Ellenkező esetben a ragasztó erő befolyásolja.
[DIY Gyémánt festmény termelési lépések]
1. Az eladó gyémánt festmény eladott nem minőségi problémák nem térnek vissza. (Példa : a termék nem ugyanaz a kép, nem tudom képzelni, a tökéletes termék méret nem látja, hibás, stb.
[DIY Gyémánt festmény Óvintézkedések]
1. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabb. nem egy minőségi probléma). DIY gyémánt rajzoljon egy embert minden korban lehet tenni, mivel, beleértve a gyerek, a család tagjai, így a család több meleg. A DIY gyémánt festmény lehet dolgozni, tanulni, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, aktív gondolkodás, növeli önbizalmát. A DIY gyémánt festmény lehet díszíteni a családi szoba, hogy az élet több, harmonikus. Ha nem tudod, hogy milyen színű használni, lásd a színtáblát. Feltárni szalag rajz fölé, látni fogja, hogy sok szimbólumok megfelelő színkód.
[DIY Gyémánt festmény kit]
1. A4-es Modell HD rajzok (beleértve a rajzok, színes táblázat)
3. Régen klip rágó gyakorlat csipesz, műanyag tálca. A termelési folyamat egyszerű létrehozhat egy rövid időre, hogy teljes. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos. Tekintse meg a gyanta, gyémánt színű, elrendezni, hogy a kódolás. DIY termelési tapasztalatok értelme a teljesítmény, képesség, valamint a kitartás művelni, a türelem, az idősek, a gyerekek alkalmasak. miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok gyémánt. Elég a gyanta, gyémánt. Ha szennyeződés tapad lehet befolyásolni őket, alacsony hőmérsékletű szilárd vas. A gyanta, gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt. Referencia, mielőtt a művelet lépéseit. Ragasztás kell laposan a szép, nem a repedések. Gyémánt marad ragacsos rágó szorító érzés. DIY festmény gyémánt tökéletes adni, hogy barátai, szerettei kifejezni jó kívánja megosztani. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett.
[DIY gyémánt festészet jellegzetes]
1.

Keret:
No
Mintázat Típusa:
Festői
Stílus:
Földközi-tenger
Márka Név:
KAMY YI
Formában:
Egyetlen
Anyag:
Gyanta
Használat:
Festmények
Beillesztés Terület:
Teljes
Gyémánt alakja:
Tér
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Külső Csomagolás:
Színes Dobozban
Színek száma:
1-30
Méret:
50x40cm

A kategória legjobb ajánlatai..