• Akció
  • Új
OLY Damond Festmény Cross Stitch Állat Kutya Aranyos hackis 3D Festés Mozaik Készlet Képek Teljes Gyémánt Hímzés Készletek Kézimunka
zoom_in

OLY Damond Festmény Cross Stitch Állat Kutya Aranyos hackis 3D Festés Mozaik Készlet Képek Teljes Gyémánt

HUF 1088.00 2133.00

Összeg
check Tova elérhető

Mi nem árulunk tér gyémánt. Használja a kör végén a tollat, hogy kibír egy gyémánt, enyhén nyomja le kell eltávolítani semmilyen extra cement. Lásd az összehasonlító táblázat a vásznon, hogy azonosítsa az egyes gyémánt száma, valamint a megfelelő nyomtatott szám a vásznon. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.
[DIY Gyémánt festmény termelési lépések]
1. Ügyfelek, akik különösen akarom, hogy egy csodálatos hatása kérjük, válassza ki a nagy méret. Mi's több, kérlek, ne nyíltan vita a hatás a kis méret, nyertünk't vállal semmilyen felelősséget. Ha ragaszkodik a gyémánt egy rossz környéken, a festmény, távolítsa el a gyémánt csipesszel. A DIY gyémánt festmény lehet dolgozni, tanulni, hogy csökkenti a stresszt, érzelmi kiigazítás, aktív gondolkodás, növeli önbizalmát. DIY gyémánt rajzoljon egy embert minden korban lehet tenni, mivel, beleértve a gyerek, a család tagjai, így a család több meleg. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabb. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt.Ha nem kapja meg a csomagot 30 nap után tudjuk visszafizetni, ha akarod.De van egy különbség, vászon mérete a kép méretével. Feltárni szalag rajz fölé, látni fogja, hogy sok szimbólumok megfelelő színkód.8 mm-es Kerek Gyanta, Gyémánt -Szín Mennyiség : 30-45 Színek-Használat : Home/Hotel/Irodai Dekoráció,Egyedi Ajándék -Körülbelül Gyakorlat : 100% Teljes Fúró -Körülbelül Keret : Nincs Keret, Miután elvégezte a szükséges tapadás a helyi vásárlás Keret -Vászon Csomag : Roll up , Kerülje a Ráncok -a Csomag Tartalmazza : Teljes fúró gyémánt , nyomtatott ruhával, eszközök Arról, gyémánt mennyiség : 20%~30% a mennyiség, a gyémánt, abszolút elegendő a gyémánt festmények kerek gyémánt. A termelési folyamat egyszerű létrehozhat egy rövid időre, hogy teljes. Ha szennyeződés tapad lehet befolyásolni őket, alacsony hőmérsékletű szilárd vas. Tépd szét a részleges film hely, ahol a gyémánt a vásznon szerint a megfelelő számot.
OLY Damond Festmény Cross Stitch 3 D Festés Karácsonyi Hatch Mozaik Készlet Mozaik Képek Teljes Gyémánt Hímzés, Hímzés, Készletek
- Márkanév : OLY Kocka Gyémánt Festmény-Szolgáltatás : Kerek gyémánt festmény-Anyag : 2.
[DIY gyémánt festészet jellegzetes]
1. Gyémánt marad ragacsos rágó szorító érzés.
Kedves, figyelem! Eladtuk a gyémánt festmények félkész termék nem tartalmazza a keret!
Eladtuk a gyémánt festmény anyag a gyanta, az egész mozaik minták fúrt ki a gyanta, gyémánt, bázis térkép öntapadós fotópapír. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett. (A rendszer figyelmezteti, automatikusan. Helyezze be a kör végén a pontozás tollat a pontozás cement (push nehéz megtartani a cement hely). A DIY gyémánt festmény lehet díszíteni a családi szoba, hogy az élet több, harmonikus. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (az étterem nem nyújt keretet). Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos. A gyanta, gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési.

Méret:
30x30cm, 25x25cm, 35x35cm, 45x45cm, 20x20cm, 40x40cm, 50x50cm
Stílus:
Európa
Külső Csomagolás:
Színes Dobozban
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Használat:
Festmények
Beillesztés Terület:
Teljes
Márka Név:
Oly
Anyag:
Gyanta
Színek száma:
30-45
Formában:
három-dimenziós
Gyémánt alakja:
Kerek
Mintázat Típusa:
Állat
Keret:
No
eszköz:
Pont gyakorlat toll,Unalmas sár,étel.
Gyémánt festmény Set Típus:
diy Gyémánt festmény Téma
Készletek Hímzés Módszer:
Teljes Hímzés Típus
Több fájltípus megnyitásához:
3D-s Gyémánt Hímzés, Kézimunka, Festés Cross Stitch
Méret:
See Details
Használat:
fali matricák, otthon dekoráció
Modell Numbe:
LL1723
Típus Név:
Gyémánt Festmény Cross Stitch
Típus:
gyémánt hímzés
Típusai Név:
Diy Hímzéssel, Készletek

A kategória legjobb ajánlatai..