• Új
(10 db/lot) KSD301 NC Termosztát, Hőmérséklet Kapcsoló, Általában Közel,NC 45 Celsius,10A 250V.
zoom_in

(10 db/lot) KSD301 NC Termosztát, Hőmérséklet Kapcsoló, Általában Közel,NC 45 Celsius,10A 250V.

HUF 1938.60

Összeg
check Tova elérhető

KSD301 Sorozat Termosztát ( Auto Reset ). Cselekvési Típus : N. C. Típusú ( Általában Szoros Kapcsolatban van ) Sok 10 db.
100% Új, Soha Nem Használt. Ro HS Konform.
Felépítése, alkalmazása :
KSD301 sorozat a termék egy olyan termosztát, amely elfogadja a bimetál lemez, mint a hőmérséklet-érzékelő elem. A bimetál lemez szabad állam, illetve a kapcsolatok vannak zárva, amikor az elektromos készülék működik, a normális állapot. Ha a környezeti hőmérséklet felveti, hogy a beállított üzemi hőmérséklet, a kapcsolatok nyitott, mint a bimetál lemez deformálódik ugrani, amikor fűteni, akkor az áramkör el van vágva a hőmérséklet szabályozására .Majd a kapcsolatok közel automatikusan vágott az áramkört, ha az elektromos készülék lehűlt, hogy a reset hőmérséklet. Ez a termék widly használt víz adagoló, elektromos vízforraló, fertőtlenítő szekrény, elektromos fűtés vákuum lombik, elektromos kávéfőző, rizs, főzőlap, légkondicionáló, stb.
Jellemzők :
Stabil teljesítmény, nagy pontosságú hőmérséklet-szabályozó ,kicsi, nagy fény, nagy megbízhatóság, valamint a kis interferencia a vezeték nélküli ,stb.
óvintézkedések :
1.Kérem, tartsa a kupakot cég, a létesítmény felülete a controleed készüléket, amikor telepíteni.Kérjük, törölje vezetés szilikon zsír, hogy az érzékelő felület annak érdekében, hogy biztosítsák hatása a hőmérséklet-érzékelő.
2.Soha nem összeomlás ,lazítsa meg, vagy deformálódik a felső borító felület a telepítés során elkerülése érdekében befolyásolják a teljesítményt.
3.Soha nem infiltrateany liqiud a termosztát, se vége nyomja meg feltörni a héj, nem változik az a forma, a külső kábelezés terminál a szabad akarat .
4.A használt termékek áramkör, nem több, mint 5 A aktuális, kérjük, válaszd ki, hogy vezesse a keresztmetszet felületének réz mag esik a 0,5-1mm2 a kapcsolatot. Azok számára, használt áramkör, nem több, mint 10 A aktuális, kérjük, válassza ki a vezet corss-szakasz felületére réz mag hatálya alá tartozik-0.75-1.5 mm-es kapcsolat.
5.Tovább a termék a tiszta, száraz raktárban, a jó szellőzés, valamint ingyenes maró gáz -, illetve a relatív páratartalom kevesebb, mint 90% - át, illetve a környezeti hőmérséklet alatt 40 C.
*********************************************************************************************************************
Szállítás :
1. A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége.
2. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika :
Amennyiben a termék hibás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba 30 napon belül, akkor választás pénzt vissza, vagy az elem csere.
Lépjen kapcsolatba velünk :
Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. miatt időzóna-eltérések, lehet, hogy nem azonnal a választ, de nem ígérem, hogy válaszolni 24 órán belül.

Elem Típusa:
Kapcsolók
Jellemzők:
Általában Közel
tanúsítási:
CQC,RoHS
Modell Száma:
KSD301L/45C-10
Kapcsoló Típusa:
Hőmérséklet Kapcsoló
Garancia:
1

A kategória legjobb ajánlatai..