• Akció
  • Új
Ideiglenes Hamis tetoválás Csillámos laptop Matrica Víz Transzfer Vízálló Szín Szépség dreamcatcher Toll Nettó Szexi Lány Body Art
zoom_in

Ideiglenes Hamis tetoválás Csillámos laptop Matrica Víz Transzfer Vízálló Szín Szépség dreamcatcher Toll Nettó

HUF 100.00 194.40

Összeg
check Tova elérhető


Hol használható?
Felhasználó : Bőr,kerámia,fém,Üveg.
Termékek megjelenítése
A termékek műszaki adatok
Eredeti képek↓ Termékek mutatja a bőr ↓
Hogyan kell Alkalmazni egy Ideiglenes Tetoválás
Kezdjük tiszta, száraz bőr . Önts rá egy pamut labdát, majd törölje meg a területen.
Az ideiglenes tetoválás érzem, ragadós. 2 Az ár nem beleértve bármilyen adó vagy távoli területeken ingyenes. Ha a kép úgy néz ki, furcsa, vagy nem marad a bőr, tedd a ruhával vagy szivaccsal vissza, várni, hogy újabb 30 másodperc.
Hogy a tetoválás tovább tart, még mosás után?
Próbáld meg alkalmazni egy vízálló, folyékony kötés rajta. Ellenállni a késztetésnek, hogy piszkálni az ideiglenes tetoválás."
Húzza le az átlátszó hátlap.

A Dab egy kis víz alapú síkosító.
Vedd ki a tetoválás. Hogyan lehet ezen változtatni?
Volt száraz a bőröd? Ha nem, akkor hogy lehet az oka, hogy a tetoválás is így érez. Kerülje a mosakszik a területen is nehéz azonban. A másik az, hogy alkalmazni baba olaj egy pamut labdát, vagy papírtörlőt, majd finoman dörzsölje a tetoválás, amíg le nem jön. Gondosan tisztítsa meg a területet szeretnénk díszíteni szappanos vízzel, majd pat száraz, egy papírtörlővel. A legteljesebb képet, akkor kell egy kis türelem.Ha nagyon izzadós, keverjek is segít csökkenteni a zsír. Kerülje a vastag, olaj-alapú hidratáló, mint a vazelin, amely elkenődhet a tetoválás. Az egyik az, hogy mossa le bő meleg szappanos vízzel. A legjobb, hogy üljön ésszerűen még nem flex túl sok, hogy elkerüljék a ráncok, vagy elkenődött a tetoválás is. Ha szeretné, hogy por baba por fölött a tetoválás is, hogy úgy tűnjön, még matt (így reálisabb.
Q&A
Mennyi ideig maradjon?
Ez attól függően változik, hogy hol van elhelyezve, hogy milyen gyakran zuhany, ha dörzsöli ellen ruházat.
Tartsa legalább 60 másodperc. Tartani, hogy a beteg körülbelül tíz perc múlva. Ne tedd ezt minden nap el tudott kiszáradni a bőrt.Kérem hagyja el minket az e-mail cím megrendelésre arra az esetre, ha nem világos. Ellenőrizze, hogy akarsz alkalmazni a tetoválás, hogy a helyszínen csak tisztítani, majd helyezze a szembe oldalon ellen a bőrt.Mostantól az oldalon, a tinta által védett átlátszó műanyag lesz a neve, az arc oldalán. Tartsa a helyén, ne szalassza körül, még akkor is, ha akar.
FULLADÁSVESZÉLY-APRÓ ALKATRÉSZEKET. Míg ülsz, próbálja mozgatni a lehető legkevesebbet. Hogy a tetoválás tegnap még hosszabb, hidratálják a bőrt finoman megveregette egy kis vékony krém vagy zselé tetején. Óvatosan vegye le.
Lehet ideiglenes tetoválás kárt az arcom?
Nem, általában az ideiglenes tetoválás biztonságos hely, bárhol a testen, feltéve, hogy nem allergiás semmire, hogy az anyagok. Ez megvédi a tattoo-ból jön ki, míg fürdik. Kezdjük azzal, emelő egységes sarokban a támogatást annak érdekében, hogy kandikál a tetoválás.

Modell Száma:
HB634
Márka Név:
élő dal
Méret:
14.8*21CM
Típus:
Ideiglenes Tetoválás

A kategória legjobb ajánlatai..