• Új
TB6560 3A léptető motor meghajtó/üzemi feszültség dc 10 v - 35 v XJ
zoom_in

TB6560 3A léptető motor meghajtó/üzemi feszültség dc 10 v - 35 v XJ

HUF 2967.30

Összeg
check Tova elérhető

Műszaki adatok : üzemi feszültség dc 10 v - 35 v. ajánlott használni a dc 24 vac tápfeszültség kapcsoló a tápegység. Használata 6 n137 nagysebességű fény lotus root, nem törik lépés, hogy biztosítsa a magas sebességet. Használja a Toshiba TB6560 AHQ új, eredeti chips alacsony nyomás parkolás, túlmelegedés, valamint a jelenlegi védelmi áramkör, optimális teljesítmény. A csúcs névleges kimenet : plusz vagy mínusz 3, 3.5 A. Alkalmas 42,57 3. lépés a két fázis belül a négy fázis/vonalak négy/hat léptető motor, léptető motor nem alkalmas a több, mint 3. Automatikus fél flow funkció. Szegmentáció : a lépés, fél lépés, lépés, 1/8, 1/16, a legnagyobb 16 szegmens. Nagy hangerő : szélesség 50 * 75 * 35 (MM) Súly : 83 g a hasonló termékek jellemzőit : 1, a jelenlegi szinten állítható, ismerje a különböző alkalmazási követelményeknek. Két fél, automatikus flow állítható. 3, 6 n137 nagysebességű fény lotus root, nem törik lépés, hogy biztosítsa a magas sebességet. 4, lemez nyomtatás beállítási utasítások nélkül, kézi üzem. 5 elfogadja vastag fogat radiátor, hőleadás jó. A csomag tartalmazza : 1*TB6560 3 A léptető motor meghajtó
Szállítás
Mielőtt a fizetés, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Orosz vevőnek kell írni a teljes nevét. Brazília vevőnek kell nyújtani nekünk az CNPJ száma CPF szám Után a teljes fizetés érkezik majd számolni, a elemet kell küldeni minél hamarabb. Általában a szállítási idő 15-40 nap . De Brazília többe fog kerülni nap, a szállítási határidő attól függ, hogy a vám-és post szállítás. A vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika elkötelezettek Vagyunk, hogy önnek a lehető legjobb ügyfélszolgálat. Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig segíteni fog a gyors megoldás. Szeretnénk eldönteni, hogy probléma egy barátságos módon. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy elégedett a elemet. Ha bármilyen okból nem kíván visszatérni a tétel, lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül, a szállítási időpontot. Csak a fel nem használt, a sértetlen, eredeti állapotban tétel lehet minősített vissza. Vevő felelős a szállítási díjat vissza.
Visszajelzés az A célunk nyújt kiváló minőségű termék, kellemes vásárlási élmény. Ha elégedett vagy a elemet, majd a szolgáltatás, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillag arány. Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, semleges, vagy negatív visszajelzés, vagy nyissa ki vita. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Köszönjük, hogy meglátogatta!

Modell Száma:
TB6560
Motor Típus:
Léptető Motor

A kategória legjobb ajánlatai..