• Akció
  • Új
mesterséges Golden Retriever kutya 26x21cm modell, légfrissítő szén táska, autó belső kiegészítők, dekoráció ajándék a1937
zoom_in

mesterséges Golden Retriever kutya 26x21cm modell, légfrissítő szén táska, autó belső kiegészítők, dekoráció

HUF 6801.00 8097.30

Összeg
check Tova elérhető


köszönöm a látogató a boltot , biztos csodálatos, ha lógni a boltban.
van sok más sorozat játékok , meg kell felajánlanunk a legjobb áron a legjobb minőséget.
ha úgy tetszik, más játékok kereshet az üzletünkben, vagy lépjen velünk kapcsolatba, szabadon, tudunk küldeni a linket, amit ön akar , köszönöm a látogató, hogy a boltban.
http : //www.aliexpress.com/store/1846273
ha vásárolni ömlesztett, akkor lépjen kapcsolatba velünk szabadon, tudjuk ajánlani a legjobb nagykereskedelmi árát, vagy ha azt szeretné, speciális ügyfél készült játékokat, mi segítünk, hogy a termék jól.
Ásványi kristály, valamint a közös aktív szén képest, nano-kristályok, illetve egyéb káros formaldehid adszorpció mértéke gyorsabb, mint az aktív szén, a hatás erősebb; emellett aktív szén fekete, piszkos, nano ásványi kristály egy természetes anyag, nincs szaga, tiszta, nincs por. Nano ásványi kristály tiszta, természetes anyag, nincs szaga, tiszta, nincs por. Ez áll egy fajta ritka természetes ásványi triszilikátot, attapulgite, kovaföld (diatóma sár), valamint más konfiguráció készült, keresztül a modern technológia. egészséges környezetvédelem, erős fizikai adszorpció, megakadályozza a másodlagos szennyezés.
Ellenőrzési jelentések, 24 órán ó eltávolítás, 94% - os formaldehid, benzol 93%. Funkciók : amellett, hogy a formaldehid, szag eltávolítás, friss levegő, Környezet-egészségügyi, Divat aranyos;
Elem Anyaga : Nano Ásványi Kristályok, vászon
Mosás : nem lehet mosni, De lehet törölni egy törölközővel a következők általában a tétel képek megjelenítése :

Stílus:
Európa
A téma:
Állat
Anyag:
Vinil

A kategória legjobb ajánlatai..