• Akció
  • Új
406090 akkumulátor 456093 lítium-polimer akkumulátor V3000HD akkumulátor 3,7 V 2800MAH Ainhoa Újratölthető Li-ion Cella
zoom_in

406090 akkumulátor 456093 lítium-polimer akkumulátor V3000HD akkumulátor 3,7 V 2800MAH Ainhoa Újratölthető

HUF 4139.00 5670.00

Összeg
check Tova elérhető

Akkumulátor Feszültség 3,7 V-4.
Öt, hogyan kell vásárolni, hogy az akkumulátor?
Először nyissa ki a gép, hogy lásd : az akkumulátor (akkor nem fogja megtalálni a saját bontás bontás, bontási, karbantartás, technikai személyzet) a legtöbb elemek vannak jelölve a típus, az akkumulátor modell valójában magas (vastag), széles, hosszú, típus, a boltban, az asztal alatt a modell, ha nem, akkor lépjen kapcsolatba az üzlettel, hogy menjen el.
2, nem boot, vagy power off : az akkumulátor belső rövidzárlat, vagy rossz minőségű haj bugyogott fel, vagy nagyobb az ellenállás, az akkumulátor meghibásodása. Ha még nem érdemli meg, hogy, használja a hasonló modellek, például, hasonló egy kicsit, nem a táblázatban, 552030, a rendelkezésre álló.
4, nem tudja lejátszani : Akkumulátor gyűrű, vagy védő áramkör gyűrű, akkumulátor hiba. A lítium akkumulátor 1.
2 nyissa meg fogja látni az akkumulátort, ha az akkumulátor ezüst, a lítium-polimer akkumulátor kívül a műanyag fólia csomag, ha más színű acél vagy alumínium shell lítium elem, a bőr, PVC, műanyag hüvely, kék is fekete. Teljesen támaszkodni sejtvonal védelem, könnyen kárt.Üdvözöljük A Boltban, Ha kell o bérleti érdekében,Köszönöm! Tipp : Szia,barátom,kérjük, vegye figyelembe,Ha az elme nem vásárolnak,remélem, megérted,Köszönöm! 1. Mert nem márkás gép ügyfélszolgálati szolgáltatás, annak érdekében, hogy csökkentsék a költségeket, a telepített, ha van egy B akkumulátor (gyári hibás termékek, hibás, osztály), az általános kapacitása áruk körülbelül 20% - kal alacsonyabb, mint Egy, a játékidő rövidebb lesz.2 hüvelyk alatt az MP3 kapacitása 150300m Ah a tábornok, miután egy teljes töltés a lejátszási idő a 8 órát, a lítium akkumulátor 1. Alkalmazások 1.
3, nézd meg az akkumulátor modell : általános akkumulátorok permetezni modellek (sőt, a méret az akkumulátor), a szavak alatt kell feltüntetni a fenti, ha nem használ egy uralkodó, hogy az intézkedés a hossza nagylelkű, rögzített. Beépített védelmi áramkör PCM az megakadályozzák át a töltés vagy kisütés.
Megjegyzés : MP3, normális, ha a start később kiderül, hogy hibás, több, mint 90% - a az akkumulátor, egyéb okok miatt, elektronikus alkatrészek, kevésbé valószínű, hogy a gyűrűt, s az elemek fogyóeszközök, minősége egyenetlen, illetve az elosztó a töltő általában nagyobb, mint a kimeneti feszültség, akkumulátor speciális, korlátozott nyomás (4., NEM Kiskereskedelmi Box Packed Biztonságosan Bubble Bag. Szinte az összes márkás gépet, anélkül, hogy az ügyfélszolgálati szolgáltatás, annak érdekében, hogy csökkentsék a költségeket, telepített, amely arra szolgál, B az akkumulátor termékek (gyári hibás termékek, hibás, osztály), az általános használat után három hónappal az akkumulátor teljesítménye csökkenhet, a rövidebb várható élettartam.
Három, hogyan kell megítélni a készülék az akkumulátor probléma?
Ha az MP3-Bluetooth-készülék van a következő jelenség, lesz egy akkumulátor probléma, ki kell cserélni :
1, a használata már több mint egy év játék (készenléti) idő jelentősen lerövidül (3 óra), jelezve, akkumulátor kapacitás csökkentését, a szolgáltatás élet.8 inch képernyő MP3 kapacitás általában 3001000m Ah, 2,5 hüvelykes képernyő MP4 akkumulátor kapacitása körülbelül 1800m Ah.

Az újratölthető:
Igen
Csomag:
Igen
Használat:
MP3 / MP4 Lejátszó
Modell Száma:
polimer akkumulátor
Típus:
Standard Akkumulátor
Márka Név:
yorwats
Funkció:
Újratölthető Akkumulátor
Feszültség:
3.7V
Állapot:
100% új
Mennyiség:
1db
Származási hely:
Kína
Védelem:
pcb
Szolgáltatás:
Bolt garancia

A kategória legjobb ajánlatai..